IMG_20210324_165433_814

Vil du jobbe hos Mosjonsgutane?

Vi søker stadig flere ansatte til Mosjonsgutane, både til resepsjonen, som instruktør og som vaktmester/»alt mulig mann/kvinne».

Som resepsjonist må du trives med å jobbe i et til tider hektisk miljø, være serviceinnstilt og like å omgås med andre mennesker. Du stiller alltid på jobb med et godt humør, er samarbeidsvillig og åpen for de ulike oppgavene som kreves av en resepsjonist. Her inngår hovedsakelig kundebehandling, salg, renhold og publiseringer til sosiale medier. Du må kunne jobbe ettermiddager, helg og ferier (også mulighet for formiddag).

Som instruktør må du være utadvendt og sprudlende, med kompetanse rundt hvordan man planlegger, tilrettelegger, gjennomfører og evaluerer fysisk aktivitet og trening for ulike grupper. Du er ikke redd for å gi av deg selv og du er engasjert i å spre treningsglede til andre mennesker, på en sunn måte. Arbeidstiden er fleksibel, og kan tilpasses etter den enkeltes ønsker. Vi søker hovedsakelig instruktører til styrkebaserte timer, yoga eller dans. Forslag til egne/nye konsepter er selvsagt et pluss 🙂

Som vaktmester/»alt mulig mann/kvinne» er du praktisk anlagt, løsningsorientert og flink til å jobbe selvstendig. Arbeidsoppgavene består i å utføre service og vedlikehold på ødelagt eller slitt treningsutstyr hos Mosjonsgutane (mekanisk reperasjonsarbeid, maling, utskifting av lys osv), samt bestillinger av deler hos leverandør). Du har gjerne erfaring fra lignende type arbeid. Arbeidet vil være på tilkalling, og vil derfor være etter behov fra måned til måned.

Send oss en mail med søknad og cv om du kunne tenke deg å jobbe hos oss 🙂 !

Kontakt daglig leder på : kristine.mosjonsgutane@gmail.com