Marin

Ny instruktør til Slaktaren og HIIT

15. september 2021

Hei! Mitt navn er Marin Bang Landmark, jeg er 28 år, fra Trondheim. Jeg har en master i idrettsvitenskap med fokus på fysisk aktivitet og helse ved Universitet i Sørøst Norge i Bø i Telemark. Jeg har senere tatt etterutdanning i pedagogikk, og jobber til daglig som kroppsøvingslærer på en videregående skole. Jeg elsker å være aktiv og har i mange år har drevet med håndball, fotball og dans. På fritiden liker jeg å være fysisk aktiv med styrketrening, svømming, løpeturer og ski. Jeg brenner for å spre treningsglede og pushe andre til å nå sitt potensiale. Jeg gleder meg derfor veldig til å starte som gruppeinstruktør på Mosjonsgutane.

HIIT (high intensity interval training): Er en intervalltrening i kombinasjon av styrke og utholdenhet. Her jobber vi med 8 ulike øvelser i arbeidsperioder på 30 sekunder, og med hvileperioder på 10 sekunder. I denne timen vil vi benytte enkelt utstyr som manualer, vektskiver, kettlebell, mini strikk og egen kroppsvekt. Denne timen passer perfekt for deg som ønsker en effektiv styrkeøkt med høy intensitet.

SLAKTAREN: Er en crossfit inspirert time med fokus på styrke og utholdenhet. Timens oppbygning varierer mye fra økt til økt. Her vil du jobbe med egen kroppsvekt, styrkeløft, kettlebell og manualer. Denne timen passer for deg som er glad i høy intensitet og liker en tøff utfordring»Første HIIT-time med Marin blir Onsdag kl 18:30 i slakteriet! Velkommen !