Gratis rettleiing og treningsprogram

Alle nye medlemmer – og ungdommar som går frå juniorkort til ordinært kort, kan få ein gratis time med rettleiing av ein av våre PTàr. Dette er fyrst og fremst for eiga sikkerhet – men også for at dei som trenar hjå oss vil få glede og framgang av treninga si. Dersom du som tidlegare medlem ikkje har fått benytta deg av denne mogelegheita kan du ta kontakt med resepsjonen. Det er viktig for oss at alle våre medlemmar føler seg trygge til å trene både i styrke, stretching- og kardiorommet. Under veiledningstimen er det tid til å spørre om våre treningsapparater i våre to styrkerom og om våre saltimar.

Det ferdigsydde treningsprogrammet for heile kroppen er laga av våre personlege trenarar. Me tilbyr 2 ulike program som me tilpassar til din alder og ditt nivå. Treningsprogrammet får du under rettleiingstimen, og er lagt opp til 6 veker med trening. Dersom du kjøper PT-pakke innan 2 veker etter at treningsprogrammet på 6 veker er gjennomført, tilbyr me rabatt på 10% (5 pt-timar) og 15% (10 pt-timar).

Kontakt resepsjon for booking av rettleiingstimen – små grupper – faste tider. *Merk at etter at tidspunkt for rettleiingstime er satt, så gjeld avbestilling innan 24 timar før avtalt time. Om ikkje misser du din rett på gratis rettleiing, og må i stedet betala 250kr.