Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Veiledningstime
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Vossaklinikken
Kurs
Antidoping Norge
Samarbeidspartnere

facebook Instagram
 

GRATIS VEILEDING OG TRENINGSPROGRAM
Alle nye medlemmer - og ungdommar som går frå juniorkort til ordinært kort, kan få ein gratis veiledningstime av en av våre PTàr. Dette er fyrst og fremst for eiga sikkerhet - men også for at dei som trenar hjå oss vil få glede og framgang av treninga si. Dersom du som tidlegare medlem ikkje har fått benytta deg av denne mogelegheita kan du ta kontakt med resepsjonen. Det er viktig for oss at alle våre medlemmar føler seg trygge til å trene både i styrke, stretching- og kardiorommet. Me tilbyr også eit ferdigsydd treningsprogram for heile kroppen som går over 12 veker. Treningsprogrammet får du under veiledningstimen. Oppfølgning/teknikktips etter 6 veker til ei kostnad av kun 350,-.

Kontakt resepsjon for booking av fasta tider veiledningstime. 


Ansvarlig for veiledningstimene er Ingeborg Gjerde.
Utdanna personleg trenar og kosthaldsveiledar gjennom Høgskulen i Hedmark. Vår instruktør og PT Sunniva Haara Ragde er ansvarleg for desse timane når Ingeborg ikkje er på plass.
 

"Eg hjelper gjerne med veiledning og gode råd til meir variert trening, motivasjon og betre teknikk. Ynskjer du eit tilpassa program til deg og dine behov er det berre å gje einlyd i resepsjonen - så tek eg kontakt. Det samme gjeld om du ynskjer råd og plan for kosthold eller PT-timar".
 


        Rediger