Start  Aktivitetar  Timeplan  Prisar  Om oss 

   
 
Siste nytt
Instruktørar
Personleg Trenar
Veiledningstime
Styrkerom
Slakteriet
Squash
Buldrevegg
Solarium
Vossaklinikken
Kurs
Antidoping Norge
Samarbeidspartnere

facebook Instagram
 

SQUASH

Squash er ein sunn idrett - det byggjer styrke og kondisjon, og samtidig er det knallkjekt. Squash aktiviserer dei store muskelgruppene. Leggar, forside lår og rumpe er dei viktigste beinmusklane. Mens nedre del av rygg jobbar mykje for å stabilisere slaget. I kamp kjem ein opp i høg puls over lang tid. Australian Institute of Sport omtalar squash som ein idrett som bidreg til uthaldenheit, fart, fysisk form og kroppskontroll. 
 

GRATIS DROP-IN FOR MEDLEMMER & IKKJE MEDLEM
Squash-entusiasten Even Blindheim Børve tilbyr treningstime haust/vinter 2017.

Er du interessert i å lære å spele squash? Vil du bli litt betre i squash? Er du nybegynnar eller har spelt ei stund, men manglar ein squashpartnar? Du kan spele mot kven du vil, uavhengig av aldersgruppe og kjønn. Timane vil bestå av litt teknikktips og speling med kvarandre. Squash byggjer styrke og kondisjon, og samtidig er det knall kjekt! Kom åleine eller ta med nokre venner. Alle er velkomne!

Squash drop-in timen med vår nye squash-instruktør Even Blindheim Børve er så populær at me er nødt til at utvida tidene for onsdagane - og dele opp timen i klassar. Nye tider som gjeld frå veke 44 er: 18:00-19:00 NYBYRJARAR 19:00-20:00 VIDAREKOMNE

Det er framleis gratis drop-in og racket til leige (50 kr) for alle som kjem og spelar med Even. Hjartleg velkomen til Mosjonsgutane og leik deg til overskot. For meir informasjon vennligst kontakt Even på mobil 411 61 487.

Det blir og hengt opp ei liste ved squashbanen der ein kan  skrive seg opp til kamp. 

Velkomen - leik deg til overskot hjå Mosjonsgutane!

Even er utdanna lærar, med årsstudium idrett frå Sogndal. Han har vore glad i trening, og spesielt ballidrettar så lenge han kan hugse. Spelar tennis, squash og bordtennis på hobbynivå, ellers glad i innebandy og fotball. Han bør helst ha ein ball å springe etter for å ta seg ut.

TINGING AV BANE
Ettersom det er stor pågang på squashen, lønner det seg å tinga bane per telefon på førehand. Ring 56 51 33 40 for booking. Det er diverre ikkje mogleg å tinga fast tid på squashbanane.


BRUK OG ERSTATNING AV RACKERT
Dersom racketen vert øydelagt medan du har leigd den, er du som leigetakar erstatningspliktig med att betale 500kr. Me oppmoder alle som leiger rackert til å handla rackerten fint. Ved ufin bruk, kan du verta nekta seinare leige. Du kan og kjøpe racket hos oss, denne er solid og god til hobbyspeling. Pris rackert med/uten futteral kontakt resepsjonen.


PRISAR
Drop-In                                    160,- per time
Racket, leie kl. 09:00-15:00
Gjeld måndag til fredag              30,- per stk.
Racket, leie kl. 15:00-21:00
+ helg                                       50,- per stk.
Ballar er inkludert i prisen
 
Dersom du er medlem her hjå oss, er squash inkludert i medlemskortet. Leie av racket kjem i tillegg. Du kan og kjøpe racket hos oss, denne er solid og god til hobbyspeling. Pris racket med futteral vennligst kontakt resepsjonen. I resepsjon/kiosk selger vi ulike racket, ball og grip.
 

        Rediger